Saturday, August 8, 2009

Mukaddimah

Salam,ini dikatakan kali pertama saya menulis sebuah blog. Dulu tak berapa suka sangat nk tlis blog,sbb rse mcm poyo. Kbnyakan orang bwat blog sbb nk tlis ksah hidup,sy ni sorg yg low-profile,so xske attention sgt. Tp mlhatkan trend blogging yg brkmbang,dn slpas mmbca blog kwan2 ngan artikel yg bez2,sy pun brcdng mnlis blog. Anyway enough 'bout me,blog ni brtjuan utk mengupas isu2 smsa mlalui my point of view dan hrap orang kmen ngan mtang supya sya dpat mlhat duniadr pndngan mta org len,blogging ni mrpakan cra yang trbaek untk mnlai adakah pmkran sya sudah cukup matang. Sy juga akan pamirkan artikel2 yg mnarik dr buku atau dokumentari yg sya prnah bce. Ade gak krya2 yg sya ingin paparkan dan brhrap dpat dkomen ngan struk2nye( brhrap dpt jd motion graphic artist). So,hrap sume enjoy blog ni

7 comments:

  1. stedi la abu..jgn ko cte kt blog cm diari ko sude..ritu kutuk2 org..haha

    ReplyDelete
  2. abu, boleh kutuk ko tak kat sini? haha

    ReplyDelete
  3. xyahlah smpai ktuk,kmen mmbna sktlah

    ReplyDelete
  4. komen membina badan ke bu??
    hahah

    ReplyDelete