Wednesday, November 4, 2009

Rumah M.D:A tribute to House M.D

Assalamualaikum dan salam sejahtera,kali ini nak post lagi 1 video, kali ini menggunakan lagu tema cerita House M.D. Bagi siapa yang tidak tahu ape tu cerita house, house adalah sebuah kisah drama medikal macam E.R lebih kurang, tapi membawa format lebih kurang cam csi, kre dalam istilah orang putihnye medical mystery. House ni adalah cerita faveret aku, smpai termimpi2. Apa yang aku mimpi adalah aku mengarahkan cerita house ni dan antara pelakonnya adalah Rosyam Nor,Aaron Aziz, dan ramai lagi. Jadi kat bawah ni montaj yang aku buat untuk cerita ni yang aku bagi nama melayu iaitu Rumah M.D. Walaupun montaj kat bawah ni xdelah sehebat yang house pnye, tapi apakan daya aku budak baru belajar,dan komputer pun sengkek,apa-apapun enjoy


video

8 comments:

  1. ho,nanti aku buat versi budak2 kite je berlakon

    ReplyDelete
  2. letak la pic ko kt situ bu...
    kt nama rosyam noor tu...baru ensem...
    huhu~~

    ReplyDelete
  3. jangan lupa amik rumet aku berlakon sekali.. huhu~

    ReplyDelete
  4. aku lg hensem dari rosyam nor kot,lupo plak eh nipi,luqman giler skit citer house ni

    ReplyDelete
  5. haha luqman,nak berlakon x?
    aku offer ni,haha

    ReplyDelete