Sunday, January 10, 2010

Promo Sneak Peak Kembara Sufi

video

Salam,ni promo untuk event ks,ks ni merupakan konsert nasyid yqng annual kat utp.

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. pergh..gempaq arr abu..

    just pelik, skang KS tu macm MC punyan RM tu sampingan je, padahal dulu KS RM anjur, MC bantu..penambahbaikan kot..

    apapun..cayalah abu..

    p/s... kalau nipi xbeli tiket KS dari ko, ko roger aku, aku slack dia sampai dia beli..he3

    ReplyDelete
  3. aku xdapat nak gabungkan mc ngan rm satu part,nanti ayat x menjadi,terpikir gak bab yang tu,aku ingat nak letak sama2,tapi kan ayat aku cakap with...

    ReplyDelete
  4. hu3..nice2..tp, ptut letak RM with Medtech..not medtech wif RM..dgr kata, ade collaborate gak ngan PPI (persatuan pelajar Indonesia).. xtau ar..dgr2 nye, cmtu ar..

    ReplyDelete