Monday, April 19, 2010

Maercaestro Studio

Salam, alang-alang tengah bosan ni saya pun uploadlah satu video, dah lama agaknye tak upload video kat sini. Di sini saya persembahkan intro baru untuk maercestro studio, sebenarnya nak buat untuk presentation pcs, tapi tibe-tibe tak jadi....

video


Video ni dah lama dah buat, agaknya dah dalam sebulan lebih, cuma lupa nak post di sebabkan kesibukan yang melampau. Intro di atas di buat dengan plugin twitch sebenarnya yang baru saya 'beli' 2 bulan yang lepas. Mungkin di dalam post akan datang saya akan cerita tentang bagaimana nak menghasilkan effect seperti di atas dengan menggunakan CC Ball Action.

No comments:

Post a Comment