Friday, October 23, 2009

Video Untuk Dinner Cheme:Zapin Usik Mengusik

Assalamualaikum selagi lagi kepada para pembaca,kali ini nak kongsi video yang aku buat untuk dinner course aku,baru semalam je dinner,huhuhu,video ni memakai konsep typography. Aku belajar sikit2 sal typography ni dari master aku,Syazwan Production,hahaha. Kalo korang nak taw ape tu typography tu,silalah try taip kat google, dan tengok video2 yang ada kat you tube. Ape-ape pun nilah video pertama yang aku buat dalam masa dua hari,Alhamdulillah aku semakin ok menggunakan after effects. Dan aku jugak meminta maaf kepada sesiapa yang aku kenakan. Yang penting sume enjoy video ni


video

7 comments:

  1. upload la kt utube..
    bleh aku donlod..
    :)

    ReplyDelete
  2. korang pkailah idm,aku nak upload kat gg pun xleh,you tube pun xleh

    ReplyDelete
  3. hak3,ak muka tak lawa..
    sedap abu ko kenakan kami ye
    tp heran,katne ko amek photo ak
    ak xde anta emel la plak

    ReplyDelete
  4. gambar ko aku amik kat blog ko lah,hahah

    ReplyDelete
  5. hai..
    nice video. nak tanya, if u have minus one for this song? i need it for our company annual dinner..if u have it or know how to remove the vocal, let me know k..nway, ni link blog

    ReplyDelete